Söndag 30Nov

The best things in life are unseen, that's why we close our eyes when we kiss, wish, and dream!

jag har...

0-66612d12ef4e4005201fe8d3bc32f8ab.png

Kolla varifrån!

jag har lagat mat, bakat morotskaka och nu ska den toppas med glasyr. Mmmm


sååå nöjd.

4966b9d59469a03fa726ffb69fc535d4.png

Kolla varifrån!

sååå nöjd. Ligger i sängen o slappar. Känns som om det är det enda jag gör nuförtiden. Haha! Imorn ska knät kollas upp... Igen. Jag har sjuuukt ont. Vill typ gråta. Voltaren sviker mig. sen tror jag också att det inte var så smart att jobba, eller? Behöver ju pengarna om man säger så. Hur som helst så ligger jag iaf i sängen nu o ska snart sova. Min babe hann åka hem innan jag slutat idag.. Tråkigt nog. Men jag vet iaf att han legat i sängen mina kuddar doftar precis som han gör. Det räcker gott o väl. Jag kommer sova bra, fastän jag inte har någon att luta huvudet mot. Puss på er.


måste man...

-c487ff1e1e15613cf2ffa44bf02b639.png

Kolla varifrån!

måste man gå upp när man ligger såhär skönt. Känner mig täppt i näsan o allmänt seg. Skulle kunna sova minst 12timmar till..


måndag

måndag igen. fan vad jag suger på att blogga. men helt ärligt så har jag inte gjort ngt spec.
ver ledig hela förra veckan från både jobb och skola. i helgen jobbade jag dock. mycket mys med babe, och quality time a la familia. far min var på besök. har inte träffat honom på drygt ett halvår. mamma har fyllt år också. ja, det är väl det.

nu springer jag omkring här hemma som en liten housewife. det ska städas, lagas mat och pillas lite på datorn. ja, ni vet.

:)

love this pic!


Måndag

svar till lollo: nej, tanken var att vi skulle dit men Nathalie tappade sitt leg så det blev aldrig av. var dock jävligt taggad.

idag har jag gjort 0 saker. Är ledig hela veckan från skolan, inget jobb heller så jag har bara pendlat mellan soffan o sängen idag. skit skönt. nu är maten i ugnen (vitlöksmarinerade kycklingvingar med klyftpotatis och sallad) och jag väntar ivrigt på att den ska på färdig..


RSS 2.0