etthundrafemtio fucking år...

...för ett litet simkort ska blir aktiverat.. jag blir lack. det har fan gått 24 timmar and still nothing!!!
man är handikappad utan lur.

ska till phonehouse i solna nu och fixa en ny..

helt splittrad



för nån vecka sen så satt jag i mitt vardagsrum med en kompis. personen drar upp världens sexigaste mobil, jag tappade hakan och ba "oh my gaaaaawd, i want it" personen i sig är så slarvig så kommentaren jag fick tillbaka var "jag pussar den här mobilen hejdå varje kväll och hoppas på att jag får en ny dag med den imorn" jag vek mig av skratt och sa "ja, själv är jag en sån som alltid håller mobilen i handen. det är knappt att jag sover utan den" .
När jag förlängde mitt abonnemang, köpte jag den här telefonen. Sony Ericsson c902. den är helt okej, jag har haft den nu i drygt 3 mån. det är inte så att jag känner sån stoor kärlek och passion till telefonen, men den är ändå helt okej. jag ska inte klaga. Säljaren frågade mig "ska du ha försäkring?" tanken av att det kommer dras 375:- från min konto var 3e månad slog mig och flr en kort sekund blev jag jude, men han lyckades övertala mig och ba "IFALL det händer något,, tro mig, det är värt det"

igår var jag på kofi med zorica och fikade. på vägen hem stöter vi på min systers kompisar. dom lyckas dra med oss till berns. helt otippat, med det var galet kul. jag minns hur jag stod där på terassen, strax innan 3. hade precis kollat på klockan på min mobil, jag lägger ner den i fickan igen. från ingenstans börjar det hända en massa saker runt omkring mig. JAG SVÄR, det var planerat. 2sek efter ska jag ta upp mig lur. OCH DEN ÄR BORTA!!!!! ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖR!!  varför snor man en lur. okej ifall jag hade tappat den, men jag veeeeet att den blev baxad. skit kul för personerna som tror att dom ska använda den. har precis imei-spärrat den. hela luren spärras..!! idioter.
ALLA NUMMER, BILDER, VIDEOKLIPP.. MITT HJÄRTA!!

ja, jag han inte pussa den hejdå

jalla, vi ber en bön!



melissa jävel ska ut och då hon inte har åldern inne (LÄS: FALSKLEGG) har hon spenderat senaste halvtimmen klagandes över att hon inte vet vart hon ska gå. Målet är att komma in på Bedroom. Plan B är Berns, som också är galet meeeeen blir dock heeelt överpackat efter kl 01.00. det går alltså inte ens att njuta av den sköna atmosfären.
så, vi har samlats här idag för att be en bön för melissa jävel. vi greppar dag i varandras händer och sluter blicken.

"Käre gode gud, Melissa lovar och svär på allt hon har och äger att hon varje dag ska städa sitt rum, bädda sängen, lägga in all disk i diskmaskinen samt göra det hennes mamma säger om du lyckas fixa in henne på Bedroom. Snälla gud, skäm inte ut henne framför alla killar genom att vakterna nekar henne i dörren! Amen"

Alexandraaa!!



din fina pärla sluta vara arg på mig och komm upp till mickis rum och sätt dig!!!
du vet att ja äääälskar dig iaf haha fastän du ser ut som en bulldog!!
skojar bara, du är vackrast i hela världen, efter mig... fastän du har damp och är kaxig.. men det är lugnt, vi tycker om dig ändå lilla diamanten.. hahah.. kom upp nuuu ja sitter sjääääääälv!!

Twilight

Oh my gooood! Jag tror att jag var den enda tjejen kvar på jorden som inte hade sett twilight, och jag undrade vad fan tjejerna såg i edward.. Och speciellt i science fiction filmer. Jag menar, vampyrer.. Kom igen! Men nu förstår jag. Asså jag är kääär. Edward i love you! Gaaah kan inte vänta tills nästa film kommer. Jag ska köpa böckerna imorn. Jag driver inte. Förstår ni att jag grät. Jag grät för att jag också vill ha någon att vara så kär i som gör allt för mig. Hahahaha vilken torsk jag är.. :(
 





I miss you...

ååååh denise är bäst!!

Sandra!!!! Denise tog mitt pass, och jag är överlycklig. jag sitter här med mina kusiner. ett mongo med fjortisattityd som försöker prata engelska, men lyckas EJ! och en normal.

Mickis: ååh jag ska till prag snart.
elena: svär, vad ska du göra där?
Mickis: jag ska på innebandyturnering!!
Alex: och jag ska till tyskland snart!!
elena: vad ska du göra där?
Alex (14 år gammal!!!): KÖPA VODKA!

*en rak höger*

Men jaaa, orka!

Idag blir jag lack på mig själv. Mitt humör är inte att leka med idag. Haha. Fett grinig. Klagar på allt. Farsan orkade inte hämta mig, vilket egentligen är förståeligt då det blir en galen omväg för honom. Jag tappade min redbull på tunnelbanan, vädret är skit, jag är trött. Jag orkar inte jobba imorn. Eller, jag orkar inte öppna vill säga.. Vill ut idag, men det går ju inte för jag jobbar.. Aah kan typ böla nu

godissugen eller bara rastlös?

jag har en dålig vana, och det är att jag äter av tristes.
så fort jag känner mig rastlös så går jag och tittar i kylskåpet vad som finns.
även fast jag vet att det bara finns ost, smär och en fun light flaska med äcklig smak. jag ska alltid lyckas bli lurad.. den här gången handlade det om saft. "Fun Light - Watermelon and Strawberry - LIMITED EDITION"
den smakade skit!!
och det värsta är att jag är för snål för att gå och köpa en ny. så jag sitter här, zippandes på min äääääääckliga saft som smakar läppglas och låtsas att den är god!



undrar dock om red apple/chai (den som kommer i höst) är god...?? haha kolla, går nästan på det igen!!

Årets fest!

för tredje året i rad, men med efterfest denna gång. kommer bli helt galet!
hör av er för biljetter!


God morgon

Klockan är 05.55 och ur mina headphones spelas joe.. Helt halv död sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Kör på tcentralen idag. Det som är dagens irritation är att jag måste åka 6extra stationer för att komma till jobbet. Kan fortfarande inte acceptera det här med att de stängt av blå linjen. Fan vad handikappad man känner sig. Plus att man måste åka hemifrån tidigare också.. :( sjukt ändå att jag kom upp imorse. Somnade galet sent och var helt sjukt trött.. Aja. Hörs sen

fartfylld dag!!

hade ställt alarmet kl 9.30 idag, men jag var så sjukt jävla trött så jag sket i att gå upp. vaknade upp 3 tim senare av att min kusin vaknat och börjat röra på sig. hela dagen har jag sprungit in och ut i typ alla affärer. köpt mig en kalender, letat efter en speciel stämpel (fråga inte.. just leave it haha) skrivit ut papper och sedan suttit och bollat ideer fram och tillbaka med en vän, som seden ledde till en jävla massa planer inför veckan efter midsommar. så nice, jag är helt glad!! :)

nu sitter jag och tittar på sex and the city och borde typ gå o lägga mig. börjar 06.30 imorn.. gaah!


15 juni



ja, idag har jag bara tagit det lugnt. vaknade kl 13. mötte upp min kusin alexandra i stan vid mitt jobb och åkte sedan tillbaka till kista. på vägen gick vi förbi konsum, handlade lite och gick hem och lagade mat. spaghetti och köttfärssås blev det. skit gott. sen kom folket över, vi satt o chillade ett tag.. som en soft måndag ska vara.
lördagen spenderade jag med joanna. vi var på ego en stund och sen layer.. jag orkar inte skriva mer nu. har ont i huvudet.
min kusin sitter o driver med mig. Hon försöker dissa mig när hon själv ser ut som en bulldog med värsta hästbettet HAHAHAHA (LOVE YOU ALEX) nu sitter hon och pekar fuck you och hotar med att hon ska starta en blogg om mig hahaha... hon är fett skön..

alexandra: jag ser fan ut som en bulldog, hahaha!! BARA FÖR ATT DU HAR DUBBELHAKA!!
elena: asså du garvar till och med som en häst.. vill du ha en morot? sockerbit kanske? haha d e fett bra att du ska få tandställning hahahah
alexandra: hahaha jävla hora!!

en tanke...

onsdagen den 10 juni var en hemsk dag.
det som hände är helt otroligt.
jag finner inga ord som kan beskriva känslan.
men oväntat var det iaf.
en 15årig kille tog sitt liv.
jag kan inte låta bli att sluta tänka på hans familj.
hans mamma.. helt ovetande om att ens son mår så dåligt och att det
går så lågt att han väljer den enkla vägen ut ur det.. shit vad hemskt.
INGEN borde få gå igenom sån smärta och sorg.
det hugger mig rätt in i hjärtat.
det sjuka är att sånt här händer allt för ofta.
allt fler unga, BARN, dör.
vad händer med världen. helt ärligt???
var är vi på väg?
Nicolas var älskad. Det alla hans vänner gör mot hans familj är obeskrivligt.
De har allas stöd... ALLAS!! jag har aldrig sett så mycket kärlek.
man blir helt rörd och kan nästan inte låta bli att fälla en tår.
det som hände i onsdag kommer aldrig glömmas.
igår samlades 300personer i akalla för att hålla en tyst minut
och en fotbollsturnering i nicolas namn.

Vila i frid Nicolas Jajou Garcia...


LURAD!!



var fanns alla normala taxi bolag igår när man behövde dom?
jag blev ruinerad igår. jag kände hur det sveeeeeeed som fan.
det gick nästan så långt att jag var villig att be taxichaffisen stanna mitt på e4:an så jag kunde promenera hem ist. ETT PAR NYA SKOR HADE KOSTAT MIG BILLIGARE.
taxi. från tcentralen (åhlens) till kista 750:-! alltså SJUHUNDRAFEMTIO SPÄNN!!!!!
hur onormalt är inte det??

hur som, blir nog inge mer utgång för mig på ett bra tag! klarade mig ändå rätt bra igår. slösade 80kr och det var garderobsavgiften på layer cake för mig och joanna! that was it.
rätt så skön utekväll igår, fastän det regnade.

nä, nu är det dags att städa mitt hem. kläder överallt och sen är det dags för jobb!

tjockis!

asså, yft.. vad har jag inte tryckt i mig idag?
varje gång nån i min systers familj fyller år så finns det grejer för ett helt år.
mat buffe dessert buffe you name it.
har ätit morotskaka, kärleksmums, kladdkaka blåbärspaj.. ja, man måste ju smaka av allt.
låt mig inte glömma godisskålen.. gaah!!!

nu ska det drickas lite.. hela familjen är samlad, inklusive vänner och allt det där.. det är inte varje dag nån fyller 33.
min syster har ångest hahaha!

mmm... rast



sitter på jobbet och äter min kyckling sambal- special macka. det vill säga minus ruccola plus ost. fan vad gott, länge sen jag åt den. jaa.. är man espresso house slampa som jag kallar det (när man hoppar runt mellan olika enheter /platser alltså) så är det inte alltid att de finns.. mina älskade kyckling sambal mackor. felicia står där uppe och är bitter över att jag har rast. hon kan suga min tumme. hon slutar om 35 min. själv har man 4,5h kvar. det går nog snabbt.

min kära arbetskollega sandra taggade mig nyss på facebook. gris jag är. bilden ovan är från vår dag på chokladfabriken med jobbet. shit, ville aldrig mer äta choklad den dagen... men helt ärligt så skulle jag faktiskt kunna trycka en chokladboll här och nu. haha aja, dags att gå upp.

"en latte fäääärdiiig"

Lördag den 13juni

I natt känns det som om jag sovit 3min. Vet ej varför, men jag är helt slut. Ni som känner mig vet hur jag fungerar. Morgontider är ingenting för mig, och fick jag välja skulle jag smitta minst 10h sömn per natt. Men riktigt så fungerar det inte. Jag har en hyra att betala :). Tror dock att min kropp behöver vila. Hela maj och juni jobbar jag i stort sätt varje dag.. Hoppar runt lite på olika espresso house.. Sjukt kul. Och det är helt galet hur mycket folk man lär känna. Ska även skriva på nytt kontrakt idag. :) efter jobbet ska jag äta tårta. Min syster och svåger fyller år. Det pratas om utgång, men vet inte om jag orkar. Har inte varit ute på ett tag. Dessutom så jobbar jag imorn. Ledig på måndag. Gissa vem som ska sova hela dagen! Hur ok är det att jag lyssnar på robyn? Haha emiliaa... Tänker på dig när jag hör dom här låtarna.

Ok, jag byter tillbaka!

blogspot.com var ingenting för mig.
jag är en riktigt blogg.se torsk.
well, im back in business. nu är det sommar (håller tummarna för bättre väder) och då får man säkert roligare saker att skriva om. händer mer grejer. vardagen blir rikare. ja, bortsätt från min sköna csn skuld. men som mathilda säger "du har alltid pengar, det är bra" haha...

så, hur har min dag varit? idag vaknade jag först kl 11. var helt död. somnade om i nån timme, men njöt inte riktigt av sömnen. platschefen från skrapan ringde mig och bad mig komma in tidigare. det var tydligen kaos på jobbet. regn, ni vet! folk känner för att fika då. på väg till tuben gick mina skor sönder och jag kände hur min fot badade. kallt och blött, usch. sprang in på intersport och hittade mig ett par sköna låga air force för halva priset. yes, it was a haleluliiia moment (stavas det ens så) kom till jobbet, did my thing och sen så chillade jag fett.

borde egentligen ligga och sova nu, börjar 10.30 imorn. men det går bara inte..

jag måste städa.

fixar ny design imorn!! lovar.. men nu väntar sängen

.

RSS 2.0